Verzendkosten en bezorgopties

Verzendkosten:

 Onder €50,-Vanaf €50,- (NL) / €70,- (BE)Max. gewicht
NL      €  7,00                        gratis     onbeperkt
BE      €10,00                        gratis     onbeperkt

 

Wil je vanuit een ander land bestellen, wij doen ons best om je te helpen. Neem contact op.

Je kunt je bestelling via de Track&Trace link volgen die je per e-mail ontvangt, zodra het pakket gescand is door PostNL. Als je geen e-mail bericht hebt ontvangen, of de link niet werkt, neem contact met ons op.

Wij bieden verschillende bezorgmogelijkheden aan:

- standaard bezorging. Dit is de standaardoptie bij het versturen van pakketten. De bezorgtijd wordt door PostNL bepaald en is afhankelijk van de route van de bezorger. In de track & trace link wordt het bezorgmoment meestal aangegeven in een tijdsvak van 2 uur.

- ophalen bij een PostNL-punt. Je bepaalt zelf waar en wanneer je pakketje ophaalt. Ideaal als je al van tevoren weet dat je niet thuis zal zijn wanneer de bezorger langskomt.

- avondbezorging. Het is ook mogelijk om je pakket 's avonds te laten bezorgen door PostNL, op werkdagen, tussen 18:00 en 22:00 uur. Hiervoor betaal je €2,00 extra, bovenop de standaard verzendkosten.

- persoonlijk ophalen. Dit kan ook, maar dan alleen op afspraak. Kies dan de verzendoptie "Afhalen bij winkelier". In dit geval betaal je uiteraard geen verzendkosten. Heb je het product nog op dezelfde dag nodig, neem ook zo snel mogelijk contact met ons op. 

Let op: buitenlandse zendingen worden altijd verstuurd met de standaardbezorging en kunnen geen gebruik maken van de bezorgmogelijkheden.

 

Betaalmogelijkheden

Alle betalingen door de internet lopen via een extra beveligde verbinding van belaingsprovider Mollie. 

Wij bieden de volgende betaalwijzen aan:

 - Vooraf overboeken (Tikkie is ook mogelijk)

- Betalen bij afhalen (contant of pinnen)

- Betalen op factuur (alleen op vooraf gemaakte afspraak)

 

 

 

© 2020 - 2024 NorasHomeBakery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel