HERROEPINGSRECHT EN BEDENKTIJD

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten - verminderd met eigen bijdrage - gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed.

In het geval van retourneren van de gehele bestelling: wat betreft de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel vragen wij u een eigen bijdrage te betalen. Dit bedraagt € 3,00 voor Nederlandse, en € 5,00 voor Belgische klanten. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@norashomebakery.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Taarten, cupcakes en soortgelijke verse producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat, volgens onze wederzijdse overleg, specifiek voor u gemaakt. Bovendien zijn deze producten bederfelijk, met een zeer korte houdbaarheidsdatum. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

U kunt hier het retourformulier downloaden, of uw wens om iets terug te willen sturen per e-mail melden.

© 2020 - 2024 NorasHomeBakery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel