Mijn naam is Nora Kis-Pal en ik ben naast mijn parttime baan een aantal jaren actief bezig met bakken. Ik vind het namelijk leuk om te doen en wil mensen graag blij maken met mijn lekkernijen. Ik volg constant cursussen om mijn kennis uit te breiden en te verbeteren zodat ik nog meer lekkere recepten kan maken.

Ik ben afkomstig uit Hongarije en vanaf jongs af aan hebben mijn oma en moeder mij leren koken en bakken. Zij zijn dan ook voor een groot gedeelte mijn inspiratiebronnen voor recepten. Ik probeer zo veel mogelijk verse en natuurlijke producten te gebruiken, en geen poeders en mixen. Ik ben ervan overtuigd dat zelfs de meest simpele, thuisgemaakte taart of gebak gezonder is dan een klant-en-klaar supermarktproduct.

 

Bovendien kies ik voor de kwaliteit van het traditionele ambacht, in plaats van massaproductie. 

 

Naar aanleiding van de wensen van mijn klanten ga ik aan de slag met bakken. Dus heb jij iets te vieren en wil jij lekkere thuisgemaakte cupcakes, taarten, kleine broodjes of iets anders? Kijk dan eens bij mijn assortiment of neem contact op. 

 

info@norashomebakery.nl of bel 06 152 83 212

 

Nora's Home Bakery biedt allerlei thuisgemaakte en natuurlijke lekkernijen. Ik maak in opdracht voor jou taarten, cupcakes, mousses, peit fours, schnittes en rollades, scones en kleine broodjes. Ideaal om als traktatie te gebruiken op jouw feest.

 

'Mijn stijl is internationale patisserie met een vleugje Frans en Hongaars. Maar vooral ontzettend lekker!'

 

- Nora Kis-Pal 

 

© 2020 - 2024 NorasHomeBakery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel